Am descoperit răspunsul la istorica dilemă dacă ungurii au fost sau nu în Ardeal! Totul se rezumă la răsfățatul penis. Între numeroasele studii care i s-au atribuit celui din urmă, sau celui dintâi – judecând după importanța acordată necuviinciosului mădular, se găsește un studiu comparativ al lungimii penisului popoarelor din Europa.

  Făcând apel la rămășițele de amintiri de la lecțiile de istorie, Imperiul Roman s-a întins în Europa și Africa de Nord. Acolo unde s-a impus definitiv a făcut-o inițial prin violență, apoi prin limbă (nu vă gândiți la prostii) și prin civilizație. Regiunea Ungariei de azi n-a fost sub ocupația Imperiului Roman, vom vedea ce efect benefic are acest fapt.

  Nițică genetică

  Genetica ne învață, printre altele, despre combinarea genelor de la cei doi părinți, cu probabilitatea X ca o genă să apară la copil venind dinspre mamă sau dinspre tată. La nivel de multe generații, populația rezultată va avea media caracteristicilor părinților, cu oarece zvâcniri de gene recesive. Altfel spus, dacă o regiune populată este ocupată de o altă populație, urmașii lor vor avea media caracteristicilor celor două popoare.

  Romanii venind din Italia actuală au ocupat multe regiuni din Europa, să luăm pentru exemplificare țările latine: Portugalia, Spania, Italia, Franța și România. Să ne uităm acum la mărimea medie a penisului bărbaților din aceste state, conform graficului găsit pe slicker.ro

  Portugalia – 13.19 cm
  Spania – 13.85 cm
  Italia – 15.74 cm
  Franța – 16.01 cm
  România – 12.73 cm

  Romanii au venit cu ai lor 15.74 cm și au însămânțat – evident, genetic, pentru că nu erau agricultori – regiunile amintite. Cum se face că românii au penisul cel mai mic din toată Europa? Simplu, pentru că geții/dacii găsiți aici îl aveau și mai mic, iar media a dat rușinoasa lungime de 12.73 cm. E și normal, având în vedere că istoria consemnează că dacii erau mari băutori de vin, înseamnă că nu-și utilizau prea mult organul, și cum funcția creează organul… Asta îmi aduce aminte de un banc:

  Un tip merge la farmacie și întreabă:
  – Bună ziua, aveți prezervative?
  – Da domnule, avem, ce mărime doriți?
  – Sunt pe mărimi? se miră el. Nu știam!
  – Da, sunt pe mărimi. Puteți alege mărimea care vi se potrivește cel mai bine.
  – Ăăăă, pe micimi nu aveți?

  Am rămas la românii noștri, având cel mai mic penis. La granița dintre secolele IX-X vine invazia maghiarilor care se stabilesc în Ungaria de azi. Ei bine, Ungaria este țara care conduce în clasamentul mărimii penisului, cu 16.51 cm. Romanii nu ocupasera Ungaria, deci marimea penisului lor nu a fost influențată de latini. Dacă ungurii ar fi trecut prin Ardeal, în mod sigur ar fi schimbat ordinea în clasament și românii n-ar mai fi fost pe ultimul loc. Barem 5 mm să mai fi crescut datorită ungurilor, să depășim Irlanda și ai lor 12.78 cm!

  E clar, din păcate, ungurii nu au trecut prin Ardeal. Bineînțeles, mai există și alte explicații. Vă aștept cu idei.

  3 Comments

  1. Facand o anologie inre marimea sexului la femei si barbati, putem spune ca noi romanii avem femei cu pubis mic, labi stramti .. … Deci? cine-i in avantaj acu`?
   (dezavantaju-i doar cand ai o mictiune, si te stropesti pe pantofi ..)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *